slogan

 

Shoqëria jonë "LIFTECH" sh.p.k. ka nisur aktivitetin tregtar të saj në Shtator të vitit 2006, aktualisht shoqëria jonë renditet ndër subjektet më prestigjoze në tregun Shqipëtar për furnizim dhe instalimin të ashensorëve dhe pajisjeve të tyre.

Duke e nisur punën në një terren shumë të vështirë shoqëria njohu vështirësi në hapat e para të aktivitetit. Menaxhimi efektiv dhe stafi i përkushtuar ndaj qëllimeve afatgjata të kompanisë bëri që shumë shpëjt "LIFTECH" sh.p.k të renditej në elitën e furnizimi dhe instalimit të ashensorëve.

Historitë e suksesit të njëpasnjëshme i shtuan më tepër rigorozitet emrin tonë dhe na drejtuan drejt sukseseve më të mëdha duke ofruar produkte sa më cilësore .
Shoqëria “Liftech” sh.p.k synon të shtojë risinë, dhe teknikën e saj në tregun shqiptar duke u nisur nga furnizimi sipas standardeve evropiane të pajisjeve për ashensorët nga fabrikuesit më në zë, që aktualisht luajnë një rol të rëndësishëm te tregjet evropiane me rigorozitet, cilësi e korrektesë kundrejt furnitorëve të tyre.

Me shume...

Klientet tane

titan jpg  pharma onelogo_neranxiblank-map-LIFTECH-142x300 Albtelecom

curri-t1kevin-construction

alfa bankgrand hotel europa

Dhe shume te tjere !!..